Krydda med salt och peppar. Servera med pressad potatis, morötter och ärter. 300 g torskfilé. Skär fisken i bitar och lägg den i en smord ugnsfast form
Halvtina torsken i kylen. Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. 1 st torsk. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
Krydda den med salt och peppar. Mosa fetaosten och rör samman den med pressad vitlök och grädde. Mosa potatisen och späd med mjölk till lagom konsistens
Byxa fisken genom att skära bort raden med ben som sitter på mitten av fiskfiléns tjockaste del. Skala moroten, dela längs med i tunna stavar och skär i mindre bitar
Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda med halloumi. Lägg ut på en plåt tillsammans med halloumin eller trä upp på grillspett om du hellre vill grilla på en grill
Superfinhacka löken, ca 1x1 mm, blanda den med tomatkrosset i en skål. Tomatsalsa. Ett himla bra tacobehör om man vill lyxa till slentriantacosen på fredagsmyset, skippa burksalsan och blanda ihop denna själv
Servera med inlagda röd-betor. Fräs potatistärningarna i en kastrull med matfett i 1 minut. Dela isterbanden först på mitten och sedan på längden, och stek i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.