Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Det blev väldigt gott med det japanska ströbrödet, de lovade kristligareoch det blev det. Idag startade vi dagen med en sommar jeepträff, Millian och Milton har sovit över så vi stack tidigt… det vill säga när vi fick upp Milton
Det är variation i mängder – vi grillar fisk, kyckling, kött ochvegetariska alternativ och serverar med goda potatissallader, färska grönsaker och njuter av måltiderna ute i trädgården
Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. Skär fisken i lagom stora bitar och vänd först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen
Krydda med salt, curry, gurkmeja, ingefära, vitlök och ev garam masala. Smidigt med allt i ett. -) Jag tycker det är väldigt smidigt när all mat ligger i samma form som tex den här ris- ochfiskrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.