Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Servera med ris eller potatis, den kalladillsåsen, kokta morötter och gröna ärter
Paneradfiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Kall dill sås. Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpaneradfiskfilé som den gjorde till wrapsen
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. Servera med ris eller potatis, den kalladillsåsen, kokta morötter och gröna ärter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.