Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kalldillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Servera med ris eller potatis, den kalladillsåsen, kokta morötter och gröna ärter. blandat med mjöl. Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen
Servera med ris eller potatis, den kalladillsåsen, kokta morötter och gröna ärter. blandat med mjöl. Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Stekt panerad fisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk medkall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Paneradrödspätta (ca 4 potioner). Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Paneradrödspätta (ca 4 potioner)
Servera fisken med den kalla såsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta. Kall sås. Kall sås. Barnens favorit, och mycket bättre än fiskpinnar
En fiskrätt i barnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med. Mer rödspätta. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn purjolöken i några minuter
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen
Blanda allt i en skål och ställ kallt, gärna en stund innan så smakerna kommer fram. Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.