Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kalldillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås och potatismos
Servera med ris eller potatis, den kalladillsåsen, kokta morötter och gröna ärter. blandat med mjöl. Blanda ihop ingredienserna till dillsåsen och ställ kallt i kylen fram till serveringen
Torka av fiskfiléerna och krydda dem med salt och peppar. ) så idag fick det bli stekt panerad rödspätta (inte lchf vänligt) medkalldillsås och broccoli och såhär gjorde jag
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Stekt panerad fisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk medkall sås. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpaneradfiskfilé som den gjorde till wrapsen. Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Ställ kallt. Häll upp oljan i en liten kanna. Mixa ägg, vinäger, senap, salt och peppar i matberedare. Häll ner oljan i en tunn stråle under tiden maskinen är igång, kör tills det blir en tjock majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.