Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpannatillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Jag tyckte att det blev mycket gott, nästan lite buffé-känsla över hela rätten. Hittade ett mycket intressant recept på dubbelmarinerad fläskfilé hos Tinasskåpmat som jagvar tvungen attpröva
Lägg blandningen i grytan. Flytta över bitarna i en gryta. Häll redningen och lagerblad i grytan. Hacka inte sönder den för mycket, utanpeta försiktigt i den så att det blir "bitar" av kött
Red av med lite vetemjöl blandat i lite vatten eller grädde tills såsen blir lite tjockare. Normaltbrukarjaggöra den här rätten på oxfilé med nu blev det fläskfilé och det passar utmärkt det också
Visserligen harjag inte följt dem helt slaviskt, men i det storahela är de desamma. Förraveckansurfadejag runt lite på olikamatbloggar och hittade ett flertal recept som jag bestämde mig för atttesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.