7,5 points/port med ris el pasta 500 g fläskfilé. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Lägg folie över köttet för att hålla det varmt, spar skyn som bildas till servering. Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om
500 g fläskfilé. 1500 g fläskfilé Kantareller, färska, frysta el konserv 2 msk kantarellfond 2 tomater i bitar 3,5 dl milda mat extra 4% Färsk timjan Salt Peppar Valfri mängd pasta el risSkär filen i mindre bitar
Putsa fläskfilén, stek den gyllene med salt och peppar. När potatisen är klarblandar man i ruccola, solrosskott och tomater och slår basilikadressingen över
Skär fläskfilén i mindre bitar. En sallad smakar bra till. , 500 g fläskfilé. Krydda med salt och peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna
Blanda gyroskryddan med citronsaft och olivolja i en bunke. Skär rent fläskfilén från fett och hinnor. Lägg i dem i bunken och blanda väl, så alla bitar har kryddblandnign på sig
Blanda gyroskryddan med citronsaft och olivolja i en bunke. Skär rent fläskfilén från fett och hinnor. Lägg i dem i bunken och blanda väl, så alla bitar har kryddblandnign på sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.