Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Jag tyckte att det blev mycket gott, nästan lite buffé-känsla över hela rätten. ½ basilikaplanta. Strimla chilin, finhacka rödlöken och finhacka basilikabladen (spara några blad till garnering)
Red av med lite vetemjöl blandat i lite vatten eller grädde tills såsen blir lite tjockare. 500 g fläskfilé (skuren i bitar)1 röd paprika (strimlad)1 grön paprika (strimlad)250 g champinjoner (delade i halvor eller kvartar)3-5 dl vispgrädde1 tsk dijon senapSaltVitpepparVetemjölGör så här. Låt puttra ihop på rätt svag värme ca 10-20 minuter så att alla smaker sätter sig ordentligt
Dela tomater och champinjoner. Toppa med skivad eller riven mozzarella. När jag använder färsk mozzarella i vatten så låter jag osten bara smälta lite grann i ugnen,
Pesto är himla gott och soltorkade tomater är gott så varför inte göra en röd pesto. Himla gott blev det och den passar lika bra att blanda ner i nykokt spagetti som fylla kött/kyckling eller bre på en varm macka som fyllning
En sallad smakar bra till. Skär fläskfilén i mindre bitar. Krydda med salt och peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.