Ta ut och låt svalna något (mest för attman inte skabränna sej) fördelasvampenlika i tomaterna, garneramed lite mera ost och låt gå i ugn tills osten har smält och fått fin färg
Fyll tomaternamedblandningen. Blandaalltmedsmulat bröd och den riven osten. Nu är det snart ny helg då det är läge för nya festmåltider och jag som inte har hunnit lägga ut alla recept från nyårsafton än
Fyll fläskfilénmedröran, lindabacon runt om hela filén. Servera t e x medHasselbackspotatis, grönpepparsås och grilladtomat (tomatenkanläggas i samtidigt som filén i formen)
Tänkte delamed mig det godastejag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma. Skär upp fläskfilén i tunna skivor och hetta upp en stekpannamed smör
Attfyllafläskfilé och kyckling tycker jag är riktigt najs. Skölj och ansafläskfilén, torkaav. Tandpetare blir för spretigt och fyllningen kommer inte atthålla sig kvar inuti likabra som med steksnöre
Kryddamedsalt o peppar. Slå över mildan, fonden o de hackadetomaterna. Skär filen i mindre bitar. Stek i teflonpannatillsammansmedsvampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Harfortfarande den känslanavfredags- o lördagsmat, det skavara något speciellt. Limemarineradfläskfilé, klyftpotatismed ett soltorkadetomater - o basilikesmör
4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk oljasalt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärnadijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Nu är det baraattfyllafläskfilén (eller kycklingfilén) medfetaosten och de strimladetomaterna. Om du harfetaostkvarkan du smula den över alltsammans, likaså om du vill göra dig avmed fler strimlade, soltorkadetomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.