Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Idag testade jag det berömda ”slow-cook”-varianten – ”pulled beef”. Sedan blandade jag ihop en marinad/kryddblandning som jag smetade in köttet med och avslutade med att skiva tre lökar som jag la över
Strimla köttet och och stek det lätt. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min. 1 kg kött t
Ibland är det riktigt gott med en mustig köttgryta. Den hyffsat långa koktiden gör att man kan använda i stort sett vilket slags nötkött som helst och det blir ändå väldigt mört och fint
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan
3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter. 5) Lägg in rullen in i ugnen, i 3-4 timmar. 1-2 pressade Vitlöksklyftor
Lägg i hackad vitlök, chili, rödlök och stek köttet ett par minuter. Skär köttet i 2 cm breda strimlor. Låt dem steka i ca 5-7 minuter. 150 g nötkött. 2-3 röd chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.