Muffins med chokladbitar
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk mjukt margarin
  • 12 ½ dl extrafint strösocker
  • 12 stora ägg
  • 11 ½ dl naturell yogurt
  • 15 msk mjölk
  • 15 dl vetemjöl
  • 11 tsk bikarbonat
  • 1175 g mörka chokladbitar
  • 13 msk mjukt margarin 2 ½ dl extrafint strösocker 2 stora ägg 1 ½ dl naturell yogurt 5 msk mjölk 5 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat 175 g mörka chokladbitarSätt ugnen på 200 grader. Lägg pappersformar i en muffinsplåt med 12 hål. Häll margarin och socker i en skål och rör smeten ljus och luftig med en träsked. Blanda i ägg, yoghurt och mjölk. Sikta samman mjöl och bikarbonat och rör ner i smeten tills den är precis blandad. Blanda i chokladbitarna. Fördela smeten i formarna. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.