13 msk
mjukt margarin 2 ½ dl extrafint strösocker 2 stora ägg 1 ½ dl naturell yogurt 5 msk mjölk 5 dl vetemjöl 1 tsk bikarbonat 175 g mörka chokladbitarSätt ugnen på 200 grader. Lägg pappersformar i en muffinsplåt med 12 hål. Häll margarin och socker i en skål och rör smeten ljus och luftig med en träsked. Blanda i ägg, yoghurt och mjölk. Sikta samman mjöl och bikarbonat och rör ner i smeten tills den är precis blandad. Blanda i chokladbitarna. Fördela smeten i formarna. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen.
Jag var sugen på vanilj och choklad i någon kombination och gjorde därför vaniljmuffinsmed vaniljkräm och choklad i och den kombinationen tycker jag blev god
)MuffinsmedchokladbitarVispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Nu vinner mina muffins inget skönhetspris då formarna jag köpte på Ikea var helt värdelösa att jobba med
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Stora saftiga amerikanska chokladmuffinsmedchokladbitar i. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna. Vänd allting med en slickepott tills det blir en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.