Jag var sugen på vanilj och choklad i någon kombination och gjorde därför vaniljmuffinsmed vaniljkräm och choklad i och den kombinationen tycker jag blev god
Häll margarin och socker i en skål och rör smeten ljus och luftig med en träsked. Lägg pappersformar i en muffinsplåtmed 12 hål. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen
Häll margarin och socker i en skål och rör smeten ljus och luftig med en träsked. Lägg pappersformar i en muffinsplåtmed 12 hål. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 25 minuter, tills de rest sig och är gyllenbruna. Lyft ur plåten och låt muffinsen svalna 5 minuter innan du plockar upp dem ur formen
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Stora saftiga amerikanska chokladmuffinsmed chokladbitar i. Fördela smeten jämnt i muffinsformarna. Vänd allting med en slickepott tills det blir en jämn smet
Synd bara att han själv inte riktigt verkade förstå hur perfekt det var utan föredrog att äta ostbitar, men han får öva lite, är ju inte van vid sånt med brödkonstistens för dessa var faktiskt jättegoda, jag lovar
Toppa med kokosflingor. Låt svalna och bred över muffinsen. Koka upp kakao och mjölk med hälften av sockret (1dl) och låt svalna. Häll/ klicka i smeten i 16 muffinsformar till ungefär hälften av formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.