165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g röda vinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Denna gång var det blåbärsmuffins som sötades enbart medbananochblåbär. Jag har alltid med mig picknickkorg med olika goda saker, som wraps med smaskig fyllning, frallor, muffinsoch frukt
Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido. Dessa muffins bakade jag i somras, när bärtiden var i sitt esse, och det helt enkelt bara var till att gå utanför dörren hos familjen, för att frossa i bärplockning direkt från kvisten
Hon hade med sig glutenfria blåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa. 3 ägg 2 bananer ( + några skivor till garnering) 1 dl dadlar 5 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk kanel 1 msk jordnötssmör ( + några skedar till garnering) 1 krm salt Gör så här. 2 bananer
Dessa gjorde jag för ett tag sedan blir otroligt saftiga och goda Till 8 stora eller 16 normalstora 2 mosade bananer 1 ägg 1. Sätt ugnen på 175 grader Mosa bananerna Vispa ägg och socker pösigt Blanda ner resten av ingredienserna Klicka ut smeten i formarna Grädda muffinsen 15-20 min 8 stora eller. 2 mosade bananer
Här bjuder jag på härliga saftiga blåbärsmuffinsmed chokladsmak. Jag har även valt bikarbonat i stället för bakpulver för att muffinsarna ska jäsa fint och för att det är riktigt nyttigt med bikarbonat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.