Bakade dessa chokladmuffins igår, men följde dock Zeinas recept som jag trodde var samma men visade sig vara lite annorlunda haha så slänger även upp hennes recept
Amerikanska recept och även latinamerikanska, tycker jag innehåller alltför mycket socker. Detta recept låg hopbuntat med ett annat under namnet Cupcakes
Jag testade dulce de lechen tillsammans med ett av mina favorit bakverk – brownies. Så här är den, det perfekta brownie-receptet tillsammans med en fruktansvärt god dulce de leche frosting
Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie. Detta blev verkligen hur gott som helst och så ser de dessutom lite roliga ut med de olika färgerna
Ställ på stora chokladbitar på högkant och tryck ner dem lite, lite försiktigt så att inte all choklad hamnar i botten utan i mitten när muffinsarna gräddas (det sjunker ner)
6 Ställ in kakan i nedre delen av ugnen i exakt 19 ½ minut (beror på ugn)7 Ta ut och låt svalna helt8 Sikta över florsocker när den är helt kall9 Servera med grädde och bär, klart
En enda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Rund form med löstagbar kant. (duger med blockchoklad om du inte har någon finare variant). Häll smöret över chokladsmeten medan du fortsätter att vispa
Kladdiga choklad cupcakes med moccafrosting♥. Vispa smör och socker mjukt med en elvisp, tillsätt ägg. Fyll muffinsformar med chokladsmet, lite mer än halva
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.