225 g frysta jordgubbar. 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 225 g frysta jordgubbar 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj 3 dl Arla® lättmjölk 1½ msk honung
Den ena var med färska jordgubbaroch lemoncurd, och den andra var med päronmousse ochvaniljkräm. Blanda sedan ägg och socker i en bunke och vispa med elvisp tills det blir mycket pösigt
Glasspinnar medvaniljochjordgubbar. Mosa jordgubbarnamed en gaffel. Kommentarer och mail har vält in från mina olika kanaler och jag ska sätta ihop ett inlägg där jag delar med mig av delar av den respons jag fått
Jag valde att göra en glasstårta och för att göra denna lite fräschare så gjorde jag min otroligt goda frozen yoghurt glass medjordgubboch fyllde sedan på medvaniljglassen
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Jag täcker alltid degbunken med plastfolie och ovanpå det handduk, detta för bästa jäseffekt. De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet
Här kommer ett jättegott, enkelt och snabbt recept på minipajermed ost och skinkfyllning som passar perfekt både som picknickmat, plockmat, förrätt eller som en vanlig middag
Minipajer är toppen till nästan allt, tycker jag - på buffébordet, att ha i frysen och plocka fram när man är hungrig eller som tilltugg innan maten, till exempel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.