Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Glutenfritt olivbröd medtimjan, rosmarin ocholiver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
) Minipajerna är kanon och ha med på picknicken eller till ett glas vin på fredags kvällen. Nu på morgonen har jag lagat Grekiska minipajeroch de blev väldigt goda
Fördela oliver över det hela och avsluta med rikligt med färsk timjan. Servera med ris och grönsaker. Tvätta citronen och skär den i ganska tjocka skivor
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Strö över oliverna, och garnera med färsk timjan. När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Arbeta färsen smidig med pressad vitlök, salt och peppar. rejält med klippt, finhackad timjan. Pensla runtom med äggula (kan uteslutas men gör att biffen håller ihop bättre)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.