Då jag under hösten har arbetat med norrländska råvaror så som röding, ren och hjortron blev ett ett av årets nya inslag en norrländskinspirerad carpaccio på ren
Däremot gillar vi att laga mycket mat med svamp i, särskilt såhär på hösten och den här cannellonin är ett utmärkt recept för en höstig middag oavsett om du plockat kantarellerna själv eller har köpt dom på ICA
Jag bakade bröd och hade gjort små kantarell- & västerbottenostpajer. Jag älskar bland annat mustiga köttgrytor, kantarellrisotto med rödvinssås och rostas, hemmagjorda hamburgare och jag älskar också havskräftor
Servera med en god sallad. fett till stekning och att smörja formen. Rensa svamp och purjo från jord. Hacka purjon och väldigt stora svampar i mindre bitar
Kommer ni ihåg minipajerna som jag gjorde i påskas. Jag gjorde en variant med getost och inlagd grillad paprika och en variant med brieost och mango chutney och båda blev så väldigt goda
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé ochkantareller. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Här kommer ett jättegott, enkelt och snabbt recept på minipajermed ost och skinkfyllning som passar perfekt både som picknickmat, plockmat, förrätt eller som en vanlig middag
Minipajer är toppen till nästan allt, tycker jag - på buffébordet, att ha i frysen och plocka fram när man är hungrig eller som tilltugg innan maten, till exempel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.