Paj med Västerbottenost och kantareller
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 1 1/2 dl vetemjöl special med fullkorn
  • 1 1/2 dl grahamsmjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 125 g smör
  • 1 tsk torkad timjan
  • 3 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 400 g färsk bladspenat
  • 2 dl vatten
  • 2 krm salt
  • 2 msk smör
  • 3-4 skalade
  • hackade knipplökar
  • 1/2 tsk muskot
  • riven
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 7 dl kantareller
  • Smör
  • 3 st ägg
  • 3 dl mjölk
  • 250 g Västerbottenost
  • riven
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.