4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper. Skär fläskfilén i 2. 600 g fläskfilé
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmed rödspätta och räkor
I onsdags blev det en gratängmed lövbiff och ädelost. Lövbiffgratäng. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soya, fond och pressad vitlök
Lägg tomaterna ovanpå och krydda med salt, peppar och oregano. Du behöver. 300 g stekt kycklingkött i strimlor300g strimlad kassler2 väl mogna tomater i tärningar2 tsk torkad oreganosalt och peppar2 dl creme fraiche1 dl matyoghurt1 1/2 dl riven ostSå här gör Du
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Bryn dom och krydda med salt och peppar. Servera tillsammans med cashewnötter, ris och sallad. )Till 4 personer600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé1 stor röd paprika, hackad2 små gula lökar, hackade1 vitlöksklyfta, pressad1-2 syrliga äpplen, hackade3 dl creme fraiche3 dl grädde1 dl mango chutney2 msk tomatpuré1 tsk sambal oelek2 tsk curry1 tsk paprikapulver3 dl riven ost, med smakSaltPepparCashewnötterGör så härPutsa filén. 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé
Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Vispa ur stekpannan med 2,5 dl grädde, tillsätt senap, vitlök och kalvfond. 600 g fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.