Rencarpaccio, lingonchutney, syltade kantareller, brysselkålsblad och Västerbottenost
Nam Nam
Nam Nam
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g reninnerfilé
  • brysselkål
  • tunt hyvlad
  • syltade
  • kantareller
  • smör
  • flingsalt
  • nymalen
  • peppar
  • Brysselkål
  • brysselkål, 6 st
  • msk olivolja
  • krm flingsalt
  • g kantareller, finns att köpa fryst
  • kvistar timjan, krossad
  • enbär
  • lagerblad
  • kryddnejlikor
  • vitpepparkorn
  • dl ättika
  • dl socker
  • dl vatten
  • rödlök, finhackad
  • dl balsamvinäger
  • msk honung
  • kryddnejlikor
  • krm salt
  • msk smör
  • g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.