) Åt denna rätt (yes, antagligen långt efter igen men vad gör väl det) till lunch på stan för några veckor och jämförelsevis så tycker jag att min skapelse smakar riktigt bra
Den skivade löken kommer att fungera som redning och mer eller mindre smälta under tiden. Vrid ned värmen pågrytan efter uppkok till medellåg temperatur
Lägg en skinkskiva på varje smörgås. Bred Philadelphia på två av skinkskivorna, krydda med grillkryddan och lägg på desistaskinkskivorna och till slut osten
Hacka löken grovt och lägg i grytan. Skär tomaterna i mindre bitar och strimla rödlöken tunt. Jo, man hittar på en LCHF-variant så klart… och då funkar det återigen att köra med supertunna omeletter
Bryn köttet i smör och lyft över i en gryta. Idag bjuder vi på ett fantastiskt recept på en Boeuf Bourguignon gjord på stora härliga bitar av Älg, mustigt värmande och jättegott
Det finns lite olika varianterpå detta recept, här är en av mina favoriter. Gör gärna mycket mat och frys in när du ändå håller på, för det blir gott i matlådor också och har nästan mer smak dag två
Fräs ett par minuter. Boeuf bourguignon är på något sätt grytornas gryta. Jag passade på att laga den precis när vintern står och tvekar om att slå över i riktig vårvärme
Sätt ugnen på 175 grader. Rulla stora runda bollar av degen och lägg dom på en bakplåtspappersklädd plåt, men lägg inte fler än 9 kakor på plåten, kakorna flyter ut vid gräddningen så placera dem inte för nära varandra. Grädda kakorna i ca 10 minuter, tills dom fått fin färg och spruckit en aning, då är dom färdiga
Min blev en variantpå hennes. Jag hade mer fyllning emellan så min blev högre, sen hade jag tyvärr för få fingerkex så jag var tvungen att sätta dem glesare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.