Boeuf Bourguignon på älg & vindelnrökt sidfläsk
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 28-32 grader men det har lovats lite mildare till helgen med sköna -15 grader ;)
  • 1,2 kg tärnad älgfransyska
  • 120 g vindelnrökt sidfläsk
  • 1 st grovhackad gul lök
  • 20 g torkade trattkantareller
  • 3 st grovhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk färsk timjan
  • 3 st skurna morötter
  • 2 msk kalvfond
  • 3 dl rött vin
  • 3 st lagerblad
  • 2 msk tomatpuré
  • Vatten
  • Smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.