Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsockeroch blanda det ner i margarinet lite åt gången, tillsätt mjölken när all vetemjöl är blandat i och smaka på smeten (om det smakar "mjöligt" blanda i mer mjölk)
Saftiga, med smakrik chokladoch krämig topping är ju bara för gott. Alltså detta är det bästa receptet du kan hitta på mochacupcakesoch det som är ännu bättre, de är helt glutenfria
Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. De bästa smakkombinationerna och recepten skapas ofta under antingen tidspress eller med ett begränsat utbud av varor
Ingredienser 120 g ägg 200 g socker 100 g smör 100 g mjölk 180 g vetemjöl 10 g bakpulver 5 g vaniljpulver 40 g kakao 10 g lakritspulver FROSTING 60 g smör 300 g florsocker 100 g färskost 5 björnbär DEKORERA MED Björnbär
Blanda kokosnötsmjöl, bakpulver ochvaniljpulveroch rör ned i smeten. Under min uppväxt i Kongo hörde det till glädjeämnena att sitta och pilla ut jordnötterna ur sina skal och sedan rosta dem i vedspisen tills det spred sig en varm doft av rostade jordnötter
Sen dekorerade jag med en vitchokladsmörcreme smaksatt med champagne. Cupcakes. 75 g smör2 dl eko socker2 eko ägg2,5 dl eko mjölk5 dl vetemjöl3 msk kakao4 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker 200 g choklad Vispa smör och socker Vispa ner äggenVispa ner de torra ingredienserna och mjölken samt chokladen. (jag använde chokladknappar men det går också att ha hackad choklad)Dela upp i muffinsformar och grädda i ca 15 min på 200 grader. 1 msk vaniljsocker. 200 g choklad
Jag fick till två sorters chokladgodisar som jag garanterat kommer göra flera gånger och bjuda på. Det ska gärna vara små hela bitar av choklad kvar i blandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.