Gör så här. Ta försiktigt bort foten på varje champinjon. Låt fetaosten rinna av och smula sedan ner den i en matberedare, grovhacka häften av champinjonfötterna och häll även ner dessa i matberedaren
Gör så här. Om du använder grillspett i trä, lägger du dem i blöt i ca 30 minuter. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål och häll den i en fryspåse
Har man två kockar i familjen får man alltid lära sig nåt nytt, bl. a att om man bara vill ha citronsmaken och inte det sura ska man välja skalet stället för saften
Sonen hade tröttnat på alla lchf-recept där man försöker fejka andra icke lchfvarianter (och jag är böjd att hålla med honom, det blir aldrig riktigt lyckat) och tycker det är bättre att hitta på egna nya smaker
För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att min inte så stora förtjusning av denna för så många delikatess inte är så stor brukar jag alltid smaka en liten bit
Jaha. så blev jag godissugen, och letade runt bland LCHF recept efter något gott och hittade chokladbollsrecept med keso och jag som bara älskar chokladbollar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.