Detta är en variant på mina klassiska minikubbkakor men med en juligare twist. Smaker som mandel och speciellt saffran värmer i både gom och själ i jul- och vintertider
Så då kommer det efterlängtade receptet på saffransbrownien jag gjorde till helgens pysselkväll. Det måste vara en av mina populäraste bakverk och tjejerna som va här kunde inte hejda sig utan åt upp allt
Välkommen härliga vår och välkommen rabarbertider. I år har jag faktiskt egna rabarber i trädgården men i väntan på att de ska växa till sig fick det bli i ICA
För att fira nationaldagen bjöds det på enkel men supergod fika, en riktig kaloribomb. Socker, smör, sirap och grädde…i en sagolik symfoni som smakar goda rabarber och med ett pajtäcke som smakar knäck
Den här var riktigt god. Krämig och saftig då den innehåller mycket ägg, mörk choklad och smör. Passade utmärkt med vispad grädde, vaniljglass och färska bär på och till tårtan