häll över fiskentillsammansmed resten av grädden. Krydda fiskenmed kryddor och salt. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Tina fisken, torka av den och skär den i portionsbitar. Den här fiskrätten åt vi i lördags. Blanda crème fraiche, kaviar, citronskal, citronsaft, salt och dill i en skål
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar 3 msk vetemjöl 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor. 800 g torskfilé eller annan fiskfilé 1 tsk salt 2 krm vitpeppar. 2 msk fiskfond eller skaldjursfond ca 0. 75 dl (ca 35 g) hackad dill (går bra med fryst) ca 200-300 g frysta skalade räkor
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Koka upp lite långsamt och ringla sedan såsen över fiskbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.