Havskräftorna var jättefina och hade mycket kött i sig och inte alls sådär mjöliga som de kan vara om man har otur och med vitlökssmöret på blev de extra saftiga och goda
När jag äter halloumiost brukar jag för det mesta bara äta den som den är lixom, blanda ner den i ngn god sallad och då gärna med avokado, kyckling och krutonger som jag har gjort tidigare
När vi kom hem på eftermiddagen började vi med maten och vi gjorde någonting väldigt gott. Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor
Den fantastiska boken Medelhavsmat för svenska kök finns, tråkigt nog, inte längre att få tag på. ) Det som är så fantastitk med boken i fråga är att jag återkommit till den så många gånger under årens lopp, och upptäckt redept på nyt
Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Garnera med den hackade koriandern. Rör ihop Philadelphia-osten med sweetchilisås och blanda ned i stekpannan tillsammans med pastan, sockerärtorna och 0,6 dl av kokvattnet. 400 g pasta linguine
Rör sedan ner det i bunken med den övriga fyllningen. På påskbordet här hemma serverades bland annat den här helt fantastiskt goda skaldjurs cheesecaken, eller jag använde bara räkor men du kan ju ta i lite kräftor om du vill ha det också
Soltorkade så är ridderheims favoriten, för att inte tala om den marinad/olja dom ligger i som är perfekt att dressa salladen med eller tillsätta i såser, dip, röror mm
Linguinemed scampi, vitt vin och basilikaPortioner. Tillsätt nykokt linguine och servera. Tillsätt tomater, vitt vin och basilikaoljan och bräsera scampistjärtarna på medelvärme tills de är möra och tills tomaterna kokt sönder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.