Men med lite flexibilitet så blev det underbart saftiga och heta tigerräkormed vitlök och chili. Serverade med en solgul aioli, mycket citron och ett gott bröd därtill
Min krabbpasta är inte ett dugg lik Annikas, men tack vare att jag läst hennes blogg och blev frestad med ett gott recept fick jag en god middag på bordet den här fredagen
Ringla över gräddfil, toppa medkoriander, chili, flingsalt och grovmalen svartpeppar. Att nu komma tillbaks, hänga med brorsans fyra år yngre polare, varav ingen har barn, alla har bil och de flesta olika typer av knegarjobb var onekligen en flashback
Lägg örterna och chilin i en liten skål, och mixa med en stavmixer tillsammans med lite av yogurten. När det är finmixat, tillsätt resten av yogurten, och limeskalet
I den här tomatsåsen har jag använd ett paket bacon som jag strimlat och fräst i het panna med lite olja från soltorkade tomater, även hackat i dessa, en vitlök och så en skvätt tomatpuré
Fräs tigerräkorna någon minut i het panna med olivolja, krydda med flingsalt, svartpeppar och lime. Tigerräkoroch löjrom hittar man för det mesta i frysdisken
Linguinemed scampi, vitt vin och basilikaPortioner. Tillsätt nykokt linguineoch servera. Tillsätt tomater, vitt vin och basilikaoljan och bräsera scampistjärtarna på medelvärme tills de är möra och tills tomaterna kokt sönder
Linguine with pumpkin sauce and salt toasted nuts. Låter tråkigt inser jag nu, men hemligheten är att du rostar pumpan med en massa kryddor så att den tar massa smak, och sedan mixar du den slät och krämig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.