För ett par veckor sedan, när vi var på besök i Lidköping, köpte jag hem ett par kilo kantareller och sedan dess har de förgyllt allt från torsk till omeletter eller som här, en snabbt ihopslängd linguinemedkantareller och grönkål
Gräddkoktakantarellermed brunostBorsta och rensa svampen. ServeringToppa den glödbakade fisken medkantarellerna, vitkålröran och toppa sedan allt med de lättsockrade lingonen
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.