Rör om och smaka av med salt och peppar. Hetta upp rikligt med olivolja i en stor stekpanna. Blanda ner basilika, persilja, pressad vitlök, citronskal och olivolja
Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika ochtomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kaprisoch en kall röra på creme fraiche med soltorkade tomater
salt och peppar. vatten och salt. salt och peppar. salt och peppar. vatten och salt. salt och peppar. 400 g körsbärstomater. 2 msk kapris. 400 g körsbärstomater. 2 msk kapris
”Thaisoppa – En smakrik, het soppa med smak av kokos, chili, citrongräs & limeblad – full med fräscha och krispiga grönsaker som bland annat vattenkastanj och minimajs
Lägg i kapris, smaka av med salt, peppar och lite kaprislag. Ringde mina föräldrar som var på landet och fråga ifall de ville komma förbi på middag när de åkte hem och de kom på snabbvisit så det var trevligt och en matlåda fick följa med mamma hem också
Smaka av med salt och vitpeppar och servera medkapris som du lägger på efter att såsen är klar. Sprang in i affären och kom ut med pasta och lövbiff, som jag inte hade en aning om vad jag skulle göra med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.