Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg. Fördela tomatröran på bröden. Dela vitlöksklyftorna på längdenoch gnid snittytan mot det varma brödet
enlitennypamalen vitpeppar. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kaprisoch örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Fördela tomatblandningen på de nyrostade brödskivorna. Jag gjorde jättemånga bruschettas så jag struntade i att gnida dem med vitlök den här gången - allt för att vinna tid
Solenochvärmen inbjöd mer till en härlig sommarsallad med räkor, avocado, tomater, blandad sallad, gurka, citron, dill ochen vitlöksdressing med yoghurt
Servera med glass eller vaniljsås. Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
kapris. nymalen svartpeppar. Hacka basilikan fint och blanda denmedtomathacket. Pensla några baguetteskivor med olivolja och rosta eller grilla dem hastigt på båda sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.