Häromveckan kommer ett fantastiskt kit med ingredienser till surdegsbröd från KronJäst – och inte bara det utan dessutom ett enastående gott bröd komponerat av bagarlandslaget
en regnig lördag i oktober. Ja, sådär härligt för mycket av allt i en bra blandning. Konsten att göra det smaklösa smakfullt kanske man också skulle kunna säga
Den gravade siken får härmed sin givna plats mellan gravlax, ( fick inte tag på någon vildlax i år heller) glasmästarsill, vitlöksströmming kycklingleverpaté, fransk rödkålssallad och mammas köttbullar
På väg hem i bilenfrån landet, med fyra barn som somnat i bilen. Jag kan säga med säkerhet att vi inte lagat denna goda pastarätt på åtminstone fyra år
I helgen fick jag med mig en skatt hem från Rossön. Om jag var tvungen att välja mellan julbord och tunnbrödmacka med whiskycheddar till en kopp kaffe så tror jag tunnbrödmackan skulle vinna
Den hade trillat ner frångrannens tomatodling på balkongen ovanför. Samtidigt som det växer så det knakar i de svenskagrönsakslanden vandrar vi trädgårdslösa till den globaliserade grönsaksdisken i vår närmaste affär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.