Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Idag bjuds det på en LCHF-gratäng gott folk. Dessutom trängs de vänskapligt med aubergine ochzucchini som är vanliga i matlagningen i båda länderna opch för övrigt i alla länder runt Medelhavet
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjonermed bacon och smak av timjan. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Margarin att steka i och till formen. ½ kg köttfärs 1-2 pkt bacon 25 cm purjolök 2 st gula lökar Salt Peppar Margarin att steka i och till formen 10 st potatisar 3 dl grädde 200 g riven ost
Hetta upp en stekpanna med smör och ha ner lök ochchampinjoner. Skölj och skiva upp champinjonerna. Häll sedan på matlagningsgrädde och mixa till en slät smet med en mixerstav
· Skiva champinjonernaoch bryn på dem, lägg över i den ugnsfasta formen. Mycket känns bara urk just nu och jag vill bara dra täcket över huvudet och isolera mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.