Källa. SockerfrittPortioner. 6-9Ingredienser. 1 grillad kyckling, köttet delat i mindre bitar1 påse fryst bladspenat1 msk kokosfett, lite salt och peppar3 dl riven ost, hög fetthalt, låg kolhydrathalt, 1 g eller mindre per 100 g+1-2 dl riven parmesan1 msk malen paprika6 ägg + 0,5 dl vatten3-4 småtomater i skivor ovanpåGör så här
Idag testade jag en maträtt som jag inte gjort förut och jag tycker alltid att det är lika roligt. Och man vet ju inte hur slutresultatet blir förrän man smakat och fått ett utlåtande från resten av gänget
)Idag blir det både en filmrecension, ett bubbeltips och ett stycken kasslerrecept (LCHF, minsann. LCHF-gratäng med kassler, receptet med inspiration från doktor Dahlqvists och Airams LCHF-kokbok
Idag vaknade vi upp till en riktigt grå höstsöndag. Det småregnar ute och man vill knappt sticka näsan utanför ytterdörren och det är ju inget krav på det heller tack och lov
Idag är det kvällsarbete som gäller för mig, så nu har jag lagat mat som jag kan ha i matlådan. Tog lite vad som fanns hemma, vi har som mål att äta fisk minst en gång i veckan, så idag blev det gratäng med torsk, fänkål och purjolök
Eftersom "smeten" egentligen är gjord av vetemjöl så har jag nu gjort om den till en LCHF-variant. Det var en gång för länge, länge sedan en arbetskamrat som bjöd mig på kycklingrulle hemma hos sig en kväll