För att vara en så enkel ochlättlagad maträtt är smakupplevelsen faktiskt ganska suverän. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- ochpaprika-pulver
Det är superlätt att göra och går fint att förbereda innan gästerna kommer. Det hade jag, lugnt och skönt med trevlig sällskap, gott att både äta och dricka och fina fyrverkerier på himlen
-Mama Skogly ♥ Om köttet inte är segt, så blir det här gott. På med västerbottenost ochbacon. Jag har alltid, fram tills nu, haft tur med lövbiff, och aldrig köpt segisar, men det här tog alla priser
Dessutom serverade jag kokt delikatesspotatis ochlättkokta sockerärtor till fisken. Skär en skåra i varje laxfilé, salta med Jamies salt och fyll skåran med kräm
Fylld portabello medbaconoch ost. Ett pkt bacon klippt i små bitar. Ett pkt bacon klippt i små bitar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll medbaconoch kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader
Gör såhärTa av stammen från champinjonernaoch mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonernamed smörblandningen och toppa med ost
Klipp bacon, skiva purjolök, hacka champinjonerna. När fyllningen kokat ihop ordentligt lägger du fyllningen på kotletterna och viker ihop dem och fäster med tandpetare
Hetta upp en stekpanna med smör och ha ner lök ochchampinjoner. Skölj och skiva upp champinjonerna. Häll sedan på matlagningsgrädde och mixa till en slät smet med en mixerstav
salt, peppar, oregano, timjan. Ös över i skålen med lök ochchampinjoner. Hacka och fräs gul lök, vitlök och hackade champinjoner på låg värme i lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.