Laxfärsbiffar med spenatsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé
  • 0.75 tsk salt
  • peppar
  • 0.5 msk potatismjöl
  • 1 st ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 0.5 krm cayennepeppar
  • 1 msk hackad dill
  • 1.5 dl ströbröd
  • 2 msk smör
  • 25 g babyspenat
  • 2 msk färsk basilika
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk hackad persilja
  • 1.5 dl crème fraîche
  • 0.5 dl majonnäs
  • salt och peppar
  • kokt potatis
  • sallad
  • tomater
  • citronklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.