Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol. Jag tänkte därför passa på att dela med mig av det här goda receptet som jag lagade i fredags
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1/2 dl Basilikablad (hårt packade) 1/2 dl Bladpersilja (hårt packad) 1 st Vitlöksklyfta 1/2 dl Olivolja 1 krm salt 1 krm nymalen svartpeppar 2 dl Matlagningsyoghurt
Laxens ändbitar är ofta svåra att veta vad man ska göra med. Tillsätt ägg och smaka av med kryddor. Blomkålpuré (koka blomkålen mjuk, mixa den slät tillsammans med smör och en klick creme fraiche
Det är inte så noga med måtten utan använda en massa av goda örtkryddor och tillsätt lite salt så är jag säker på att ni får en lika god sås som vi fick
Det är så galet gott att baka de där allra minsta färskpotatisarna hela med lite olivolja i ugnen. Eftersom jag har altanen full av diverse örter gjorde jag supergod kall örtsås att servera till potatisen och köttet
Laxfärsbiffarmed remouladesås a´la DanielaVart sugen på fiskfärsbiffar (barndomsminnen från skolan. Krydda och rör ihop "smeten", klicka sedan ut små "högar" med röra i stekpannan för dom är omöjliga att forma med händerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.