Lammracks med tomater, kapris, sardeller och zucchini
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sås
  • och bladpersilja
  •  
  • Garnityr
  • 4 –5 plommontomater
  • 1 zucchini, skivad
  • olivolja
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 5 sardellfiléer, hackade
  • 3 msk kapris
  • salt och svartpeppar
  • lite hackad persilja
  •  
  • Lammracks
  • 800 g lammracks
  • salt och svartpeppar
  • olivolja
  • rejält med hackad basilika
  • salt
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 msk olivolja
  • 4 bitar soltorkade tomater,
  • finhackade
  • 1 dl grovt riven parmesanost
  • salt och svartpeppar
  •  
  • Rostade pumpakärnor
  • 1 tsk olivolja
  • 4 msk pumpakärnor
  • salt
  •  
  • Vitlöksrostad potatis
  • 1 kg små potatis
  • 4 –5 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.