Vegetarisk glutenfri paj med champinjoner, zucchini, ugnsbakade tomater, mozarella och kronärtskockspesto
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl kikärtsmjöl
  • 1 dl potatismjöl av lite grövre sort - från Recomarket
  • ½ dl tapiocamjöl
  • 2 tsk husk
  • 100 g smör
  • 1 medelstort ägg - 65 g
  • 70 g medellagrad ost i skivor - jag använde Prästost
  • 300 g färska champinjoner
  • 1 liten zucchini
  • 2 vitlöksklyftor lite olivolja
  • 15 - 20 halvor ugnsbakade körsbärstomater - den här gången kryddade med oregano
  • valfri örtkrydda, t ex oregano, basilika eller timjan

Beskrivning

Kommentarer

  • e-girl

     - 

    Hej, jag tycker mycket om dina recept! Men det är svårt att läsa recepten pga den brokiga bakgrunden. Finns det möjlighet att du kan tänka dig att byta till en mer lättläst och enhetlig bakgrund? Mvh -eleni ☺

Logga in eller Registrera för att kommentera.