Hej, jag tycker mycket om dina recept! Men det är svårt att läsa recepten pga den brokiga bakgrunden. Finns det möjlighet att du kan tänka dig att byta till en mer lättläst och enhetlig bakgrund? Mvh -eleni ☺
Fördela avrunna kronärtskockor, ugnsbakade körsbärstomater och bitar av mozarella i pajskalet. Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
Pajskalet gjorde jag av Universalbakmixen från Urtekram, som har en massa bra glutenfria produkter. Om man inte har så mycket köttfärssås över efter pastamiddagen är det en förträfflig idé att göra en pajoch förstärka med till exempel zucchini, ugnsbakade körsbärstomater och getost
Fyll pajskaletmed de stekta grönsakerna och häll äggstanningen över. Den här saknade lite kryddor, men dem kanske rann ut tillsammans med äggstanningen genom pajformen, vad vet jag
För ett tag sedan delade jag ju med mig av ett recept på vegopajmed ett pajskal gjort av bönor. På ett litet ställe, på en bakgata i Trastevere i Rom avnjöt jag tillsammans med mina väninnor min allra första pizza, och den var himmelsk
De ugnsbakade körsbärstomaterna gör jag en sats av då och då, och använder till allt möjligt, som tillbehör både till kött, fisk ochvegetariska rätter, eller i pajeroch pastarätter
Ha i krossade tomater, salt, svartpeppar och timjan. Det ska bli skönt att ta en paus från zucchiniätandet, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog ganska snart att vara dösugen på maträtter med zucchini igen och börja längta till nästa skördesäsong
Det blir nästan som en pajdeg. Här har jag gjort en vegetarisk variant av LCHF-pizzan och toppat med en lättfixad tomatsås och zucchini, Har du tid kan du gärna koka ihop tomatsåsen en stund, men det går bra utan också
Blanda ihop tomater, soltorkade tomater, lök, vitlök, oliver och ost och häll ner allt i pajformen. Den här pajen är så god så man får önskemål om att göra den till födelsedagar och typ varje helg
Glutenfrivegetariskpajmed svamp och pesto. Det var en vegetarisk variant fylld med grönsaker, svamp, pesto, fetaost och soltorkade tomater vilket är en underbar kombination
Mixa ihop ägg, mozarella, grädde, senap och salt och häll över pajen. Det goda glutenfriapajskalet fick lite extra knaper av Fibrex och sesamfrön och passade väldigt bra ihop med de andra smakerna
Kommentarer
e-girl
Hej, jag tycker mycket om dina recept! Men det är svårt att läsa recepten pga den brokiga bakgrunden. Finns det möjlighet att du kan tänka dig att byta till en mer lättläst och enhetlig bakgrund? Mvh -eleni ☺
Logga in eller Registrera för att kommentera.