Recept. ellodello. tis, 2013-07-09 13. 55. 20min. (1). Smörstekt persiljerot, vitsparris och champinjoner. Hacka ner allt i småbitar och stek på låg värme tills allt är gyllenbrunt
Lyft upp sparrisen och lägg den på ett fat med en bit hushållspapper. Vispa äggulorna, citronsaft, vatten och salt i en kastrull på medelvärme eller i ett varmt vattenbad
Lägg den färdigstekta sparrisen på skinkan och toppa med parmesan och pinjenötter. Ett annat gott tillbehör som fanns med på gårdagens middag var det här saftiga och goda brödet Det håller sig saftigt i flera dagar och det är hör inte till vanligheten när det gäller hembakat bröd
Lägg sparrisen på en tallrik och ringla över såsen och toppa med stenbitsrom och den klippta löken. Var noga med att bottensatsen på smöret ej kommer med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.