Vit sparris ugnsbakad med parmesan
Hötorgshallens blogg
Hötorgshallens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 Minuter Tillagningstid 10 Minuter Total tid 15 Minuter Portioner: 4 Ingredienser 16 vita sparrisar 50g smör 100g riven parmesan citronjuice från en halv citron salt och peppar Instruktioner Sätt ugnen på 200 grader Hyvla bort det första lagret på sparrisarna. Koka sparrisen i saltat vatten, cirka 5 minuter Smält smöret, gnid in sparrisarna och salta och peppra, lägg på en ugnsform. Ugnsbaka i 2 minuter Ta ut ur ugnen och strössla med parmesan. Ugnsbaka i 2 minuter till med parmesanen. Servera med bubbel och balkong! 3.5.3208

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.