Och det är ju bara till fördel, för när vi ses blir det ofta byte av div godsaker. Så i tunnbrödsrullen hade vi , mos, isbergssallad, korv, räksallad, ketchup, senap och rostad lök
Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Ta en mindre kastrull och lägg i äggula ochvitt vin. Att sedan koka sparrisen, mör som smör och servera den tillsammans medhollandaisesås, då är man i sparrishimlen
Gjorde lammfärsbiffar med ugnsrostade sötpotatisar, grillade små kycklingben från Bjärekyckling och så kokade jag vitsparris som jag serverade med en hollandaisesås
Smaka av såsen med citron, salt ochvitpeppar. salt och nymalen vitpeppar. Lägg sparris, fänkål ochräkor runt ena halvan av tallriken och toppa med lite plockad fänkålsdill
Smaka av medvitlökoch salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.