Vispa äggulorna och florsockret poröst i en bunke, gärna med elvisp. Krossa turkiskpeppar i mortel, jag brukar inte krossa så att det blir ett pulver, det är gott med lakritsbitar i glassen
Den går inte att misslyckas medoch kan varieras efter tycke och smak. Okej, den här glassvarianten kräver tre ingredienser och tar två minuter att fixa
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet medsvarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Just det att recepten baseras på helt vanliga livsmedel de flesta har hemma eller hittar i sin lokala affär samt att det är enkla okomplicerade tillagningar gör att recepten och boken verkligen kan komma att användas
) En krämig risotto gjord på svart thairis med härlig smak av pumpa, kokos och chili. Här kommer en risotto som passar utmärkt att kura ner sig i höstmörkret med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.