Pajskalet är mjukt och saftigt som jag fyllde med en sötsyrligt svart vinbärsröra. Blev nöjd med resultatet, väldigt enkel och går snabbt att göra beroende på vad man jämför med dock ^^
Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället. När jag går ut och äter är det inte ovanligt att jag istället för dessert eller huvudrätt för den delen, tar in en extra förrätt istället
För att fira det bakade jag en otroligt fräsch tårta med smak av lime, svartavinbäroch kokos. Tårtan dekorerade jag med mello-loggan som jag gjort av smält socker och kristyr
Det blir en underbara blandning av sötma och syrlighet och är godast med lite smör på tycker jag. Jag har gjort om det lite och bytt ut mandeln mot vit choklad ochsvartavinbär
November har känts riktigt mörk och tung med gråväder och en elak förkylning som ännu inte helt gått ur kroppen, men nu känns det i alla fall lite lättare när adventsljusen brinner i sina stakar och det bara är några veckor tills det vänder och ljuset kommer tillbaka
Blanda vinbärenmed socker och sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Skala kålrabbin och skär den i tunna skivor – använd mandolin eller en mycket vass kniv
Jag älskar tobleronefluff men det blir ganska mastigt tillsammans med en browniebotten så jag ville ha något som bröt av och kom att tänka på alla de svartavinbären som finns i frysen efter sommarens skörd i trädgården som jag annars brukar ha lite svårt att komma på vad jag ska göra med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.