Svarta risnudlar med tempeh och mango
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 120 ml risvinsvinäger
  • 2 msk rårörssocker
  • ½ tsk bordssalt
  • 2 vitlöksklyftor, krossade & finhackade
  • ½ färsk chili alt.
  • 1/8 tsk chiliflakes
  • 2 tsk sesamolja
  • 1 msk kokosolja
  • 1 aubergine, skuren i tärningar 2x2cm
  • skuren i tärningar
  • cm
  • 250 g svarta risnudlar alt. sobanudlar
  • 1 stor mogen mango, skuren i skivor alt. tärningar
  • 40 g färsk basilika, hackat
  • 40 g färsk koriander, hackat
  • ½ rödlök, väldigt tunt skuren
  • 400 g tempeh
  • 3 msk japansk soja
  • 1 msk sesamolja
  • 6. Till sist värm kokosolja i en stor stekpanna på medelhög värme

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.