Häll lite av såsen i en kopp och tillsätt en äggula. 11 äggula. 1rucolasallad. 1Garnera med rucolasallad, skurna tomater och en äggula som ligger i ett halvt äggskal
de framgångsrikaste personerna… och de prisvärdaste bloggarna i Svenskfinland. Jag trodde inte att jag brydde mig heller (om att få en nominerning till bloggalan) men när jag läste Linns blogg idag fick jag ett konstigt hugg i magen
Det doftade otroligt gott när den stektes, den var saftig och fin, och jag tilltalas verkligen av konceptet i sig - lokalproducerat kött, med korta transportsträckor mellan gård och slakteri
Vad passar då bättre än att laga en matig soppa för att pyssla om sig själv. Att få hålla en värmande skål med mustig soppa kan kännas väldigt enkelt, men konstigt nog läkande
Blanda såsen med pastan och bacon. Strö över svartpeppar,riven parmesan och ruccola. klart. koka lätt 3 dl grädde och blanda med 1 dl riven parmesan tills osten smälter. 1 st Ruccolasallat
Härom kvällen vankades det till och med köttbullar i tomatsås och rödvin till det - trots att vi ju egentligen befinner oss mitt i vad som borde vara högsommarvärme
Däremot tror jag att nästan alla har några rätter som kvalar in som deras comfort food. För min del innebär det inte att maten ska ge den där sköna känslan i kroppen, som för en del som besväras av magproblem och då äter kokta mildare rätter för att magen ska lugna ned sig
Blanda pasta med fräset och hackad persilja i en gratängform. Blanda ner detta i pastablandningen. Servera genast med en bönsallad som du gör genom att koka haricot verts i saltat vatten tills de är mjuka
Hacka den gula löken fint. temperaturen på plattan lite så att det inte blir bränt. Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda med knaperstekt bacon och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.