Det här är en perfekt dessert som du kan förbereda några dagar innan festen, semifreddon står i frysen och där kan den står i alla fall minst en vecka, så japp vill du slippa efterrättsstress är det här den perfekta rätten för dig
Nästa gång ska jag tillsätta en nypa salt i kolan men det glömde jag helt bort den här gången. I Skåne kom vintern tillbaka med snö, blåst och minusgrader just när våren verkade vara på intåg
Men som vi skrivit tidigare så kan man ju faktiskt resa på en tallrik också, det gör vi gärna när längtan blir för stor, och när ni ser tallriken här så förstår ni kanske vem som längtade vart
Stäng av värmen, öppna luckan på glänt och låt skorporna stå kvar för att eftertorka. Blommorna som får förgylla denna helgen, och helt säkert hela nästa vecka också
) En sådan vill jag ha nästa gång… men å andra sidan så kanske man inte gör sådana här grundliga genomgångar av frysen så man kan hitta skatter…hmm, jag får fundera
Är inte säker på måtten nedan, så jag får prova och uppdatera därefter. När cheesecaken är lätt dallrig i mitten, men ändå fast i övrigt, så är det klar
Man kan variera det efter smak eller säsong, jordgubbar, passionsfrukt, hallon, blåbär, etc. Igår ringde DN mig och hade en intervju med mig mellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
Den bästa pajen efter rabarberpaj om ni frågar mig. Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
I morgon avgörs vilka tre (av nio) som går vidare till talang-finalen, nästa vecka. Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg
Receptet är hämtat från en liten bok som Fairtrade Sverige gav ut i samband med Fairtradefikan i oktober förra året, där även min arbetsplats fick utrymme med ett recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.