Jag provade även att baka olika varianter av bottnar till cheesecaken. Jag har tidigare provatatt göra fyllningen av Dulce De Leche och senare av en farinkolasås, här provar jag att göra en kolasås av godiskolor och farinsocker bla
Jag strödde på lite flingsalt strax innan servering men det går även bra att utesluta det. Dock ifall du vill prova på något nytt och gott och spännande kan jag rekommendera det varmt
Jag väljer nästan alltid cheesecake. Idag blåste det rejält och mannen skulle köra över till Olinders för att köpa en stormflagga, för det blåser ju ändå ibland
salty caramel (lämna ca 1 dl kvar resten ska i här). 1 dl dulce de leche (finns att köpa klar). Salty caramel2 dl strösocker 50 g smör 1 dl vispgrädde 0,75 tsk salt. Chessecake600 g färskost 3 ägg, hela 1 äggula 1 dl strösocker 0,5 dl vetemjöl salty caramel (lämna ca 1 dl kvar resten ska i här). Dulce de leche-fluff1 dl dulce de leche (finns att köpa klar) 100 g färskost 3 dl vispgrädde
Ställ kallt att svalna helt. Jag fullkomligen älskar Espresso House CaramelCheesecake. Hemligheten med smaken ligger i Caramel Saucen som de serverar till
Jag kan inte ens börja förklara hur god den är, ni måste prova själva. lika bra att vara ute i god tid) så komer här en helt underbar Salted Caramel Milkshake med Grillade Marshmallows
Provaatt äta naturligt. Jag tänker att det säger sig själv egentligen. Provaatt äta naturligt. Om du tänker att din kropp fungerar som en bil, och som du vet så behöver en bil tankas med rätt bensin för att kunna köra i rätt hastighet och inte gå sönder
Fyllningen behöver smaka mycket mer karamell, tycker inte att dulce de lechen har den karamelliga smaken, så nästa gång kommer jag nog att göra en fyllning med ganska mycket farinsocker och skippar dulce de lechen
Denna långsamma nedkylningsprocess hjälper till att förhindra attcheesecaken spricker. Se till att använda låg hastighet för att minska mängden luft som tillsätts smeten, vilket kan orsaka sprickor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.