Jag har scannat av nätet efter recept och jämfört och jag märker att svenskarna gärna har i creme fraiche i sina coleslaws, men då blir det inte riktigt samma sak
Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Receptet på den absolut godaste långpannechokladkakan. Eftersom vi bakar 3 sorter på jobbet varje dag. Detta är alltså inte mitt recept utan jag har hittat på de någonstans Här kommer receptet iaf samt 2 recept på mina ” favorittopping´s ”. Jag kan också börja med att säga att när jag gör denna på jobbet, i varmluftsugn,då den blir peeerfekt, gör jag receptet 1 + 1/2 sats i långpanna på 160 grader i 19 min
Ni får ha överseende med bilden, lite darrig på handen efter allt vispande. Jag har utlovat receptet på ”min” bearnaise sås så länge så det börjar bli pinsamt
OSTFRALLOR. Små, goda brödbullar bakade med vetemjöl, olivolja och lagrad ost. Med ett täcke av gratinerad ost ovanpå får frallorna härlig färg, knaprig konsistens och ännu godare smak
Skala och skiva potatisen och låt den torka på en handduk. Hacka skinkan och skiva purjolöken. Smörj en stor ugnsfast form (30*40) och varva potatis, purjo och skinka
Ingredienser Portioner. 4 4 portioner ris 400 g strimlad falukorv 2 finhackade gula lökar 2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1 msk tomatpuré 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1 msk olja till stekning Till servering grovskuren vitkål med persilja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.