Oftast håller mantill godo med o´boy eller kanske hemblandad kakao/socker. jo, jag gillarfaktiskt hösten, det är så lugnt och gott, man får lediga helger över att bara gå hemma och mysa på och närmankanskevarit ute en runda i trädgården eller bara känner sig allmänt frusen, vad värmer då bättre än varm choklad
Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sigliteknepigt och det bästa är klart om manhinner göra det innanman sätter tänderna ihärlighen
Dra en kniv runt kanten av formarna och låt bröden svalna på galler under handduk. Ett enkelt formbröd som bara behöver jäsa en gång, och endast ett halvt paket jäst behövs för två fina och höga bröd
Stryk upp kanterna jämnt och fintmed hjälp av en palett och strö ev med rostad flagad mandel. Fördela marängen jämnt i de uppritadefyrkanternamed hjälp av en palett och strö över ytterst lite socker
Receptet är hämtat från en liten bok som FairtradeSverige gav ut i samband medFairtradefikani oktober förra året, där även min arbetsplats fick utrymme med ett recept
Ställ degen på ett dragfritt ställe, täckt med en handduk och låt jäsa ett par timmar. När väskorna stod uppradade och färdig packade på hallgolvet och det var dags att säga hej då
Låt den stelna och spritsavispad grädde längs medkanten. En klassiskmidsommartårtamed jordgubbar, vaniljkräm och vispgrädde är aldrig fel, men det är alltid spännande att testa något nytt
Detta recept kommer från Sofiamed bloggen ”Hildas hem”. Spenatsoppa med ägghalvor. Men nu har jag hittat en som är jätteenkel, jättegod och jätteuppskattad av hela familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.